Descarrega't tota la informació
Accedix a l'apartat web del Trofeu Federació 2024

El Trofeu Federació 2024 tornarà a comptar esta temporada amb tres edicions diferenciades per a continuar buscant la màxima proximitat entre els equips participants:

  • Castelló
  • València
  • Alacant

Les tres edicions es van estrenar per primera vegada l'any passat i esta temporada es mantenen amb l'objectiu d'aconseguir una major proximitat entre els equips que vulguen continuar gaudint del bàsquet fins al final (Excepcionalment, si en una província existira una categoria que no es poguera configurar al no arribar al número mínim d'inscrits, els clubs de les comarques limítrofes a la província de València podran competir amb els seus equips en l'edició de València).

Este és un dels punts forts del Trofeu Federació 2024. Però a més, hi ha TRES IMPORTANTS NOVETATS:

  • Homogeneïtzem nivells dels equips: Es limita la participació de jugadors/es en funció de la categoria en la qual hagen subscrit llicència en la temporada 2023-2024. Es millora la igualtat i es creen diferents nivells en totes les categories.
  • Eliminatòries a un partit: Totes es jugaran a partit únic, actuant com a local l'equip millor classificat en la Fase de Grups.
  • Es crea Preinfantil Femení: Nova categoria. Facilitem el passe a cistella gran

La competició contempla totes les categories, des de Benjamí fins a Sènior, amb mínim cost econòmic i la possibilitat d'abonar-ho durant la següent temporada.

El sistema de competició establix una fase de grups en la qual es premia als millors equips amb la classificació per als octaus de final. A partir d'ací, avançarem en les eliminatòries (totes a partit únic) fins a arribar a la final en cada categoria.

Inscripcions fins al 23 d'abril.