L'Associació ADIV, amb la col·laboració del CB L'Horta Godella, torna a organitzar aquest Circuit de Bàsquet 3×3 en Silla de Rodes (BSR) en diferents ubicacions de la Província de València.

L'objectiu fonamental és donar a conéixer el BSR i l'esport Adaptat, normalitzant i acostant la discapacitat a tota la societat mitjançant un torneig on els equips són mixtos, persones amb i sense diversitat física, i on el resultat és secundari ja que el més important és passar-ho bé i la sensibilització. Al costat de cada esdeveniment de 3×3, de manera prèvia, es realitzarà una Exhibició a l'entorn de cadascuna de les Seus per a acostar, més si cap, aquesta activitat.

Des de l'organització animen a totes les persones que tinguen qualsevol tipus de Diversitat Funcional (de qualsevol tipus i grau, encara que en el seu dia a dia no vagen en cadira de Rodes) al fet que proven el Bàsquet a Silla de Rodes, ja que viuran una experiència inoblidable en un entorn inclusiu.

Les dates seran: 7 de maig a Godella, 14 de maig a Sagunt, 21 de maig a Canet d'en Berenguer i 27 de maig en les Instal·lacions de l'Empresa GDES, situada al Parc Tecnològic de Paterna.

L'organització també ha aprofitat l'ocasió per a traslladar que està treballant per a fer que aquest estiu estiga ple de Bàsquet en Caira de Rodes a la Província de València amb l'organització d'esdeveniments molt importants que es publicitaran en breu, agraint a tots els seus col·laboradors i especialment a les Entitats que seran Seus d'aquest Circuit Valencià de 3×3 de BSR.

Contacte telefònic al 622 446 242 o a través del mail [email protected].