La FBCV va celebrar aquest diumenge a Manises i Benissa les Jornades de Detecció en categoria Aleví amb l'objectiu de començar a configurar la Selecció Aleví que representarà a la Comunitat Valenciana en el pròxim Campionat d'España Minibàsquet de Seleccions Autonòmiques.

Un total de 200 jugadors i jugadores procedents de tota la Comunitat es van inscriure per a participar en aquesta activitat, exhibint molt de talent i grans qualitats físiques i tècniques que han posat molt difícil als seleccionadors autonòmics l'elecció dels jugadors/es que integraran la Preselecció, de la qual eixirà la llista definitiva de 12 per al Campionat d'España Minibàsquet.

Les Jornades es van desenvolupar complint estrictament tots els protocols d'higiene i seguretat i des de la FBCV volem agrair a tots els participants el seu esforç i l'enorme il·lusió mostrada per poder prendre part en aquesta activitat que ha reunit els joves més destacats de la competició.

La llista de convocats per a la Preselecció Aleví eixirà en breu perquè la pròxima sessió de treball serà el dia 9 de maig. Els jugadors/es triats rebran la convocatòria a través dels seus Clubs en l'Oficina Web.