En tot just quatre jornades disputades, el Campionat d'Espanya 1a Divisió Masculina deixa una situació molt curiosa: un líder en solitari en el Grup B i fins a un triple empat per la primera plaça en el Grup A.

CB Mutxamel-MTX és qui pot presumir d'encapçalar en solitari el Grup B. Hi ha dos equips més invictes, CB Jorge Juan Tártaros Gonzalo Castelló i Dénia Bàsquet, però encara tenen pendents un i dos partits per disputar, respectivament. Així que en realitat a la saga del líder caminen Eset Ontinet i Hotels RH-La Vila. Aquest últim equip, a més, serà el següent rival dels jugadors de Mutxamel, per la qual cosa serà una bona oportunitat de tornar a la lluita per eixa primera plaça.

Una lluita que en el Grup A té overbooking. CB Onda, El Pilar Blau i Jovens L'Eliana encara no saben el que és perdre i empaten pel primer lloc. Però aquesta alegria compartida durarà poc, ja que la pròxima jornada es veuran les cares Jovens L'Eliana i El Pilar, així que el nombre d'equips en eixa lluita pel lideratge començarà a reduir-se sempre que el CB Onda no falle en el seu següent compromís i sense oblidar el fort que estan espentant per darrere CBC Manises-Quart i CB Borriana.

Accedeix als resultats i classificacions