Cursos Formació

El nostre objectiu és maximitzar la teua preparació i els teus coneixements com a àrbitre o oficial de taula.

Els nostres cursos i dates Com són els nostres cursos? Requisits d’accés Inscriu-te a un curs

Els nostres cursos

Els cursos arbitrals et permetran accedir al Comité Tècnic Arbitral cursant un dels tres nivells existents. És la via única i imprescindible perquè practiques bàsquet adquirint els coneixements i habilitats necessàries per a poder fer el treball d'arbitratge i d'anotació en les trobades.

Vídeo-Presencial

Un horari adaptat a tu, per a compaginar-ho amb la teua vida personal i laboral. Només et desplaçaràs per als exàmens

No presencial

El material de la part no presencial està dividit en blocs de tres dies. A l'inici de cada bloc es publicarà el material i els test de les assignatures que corresponga segons la programació didàctica de l'assignatura, que l'alumne haurà de realitzar.

Adaptat a tu

Cada curs està compost per diferents assignatures, distribuïdes en unitats didàctiques organitzades en blocs de temps de tres dies.

Apunta't

setembre

Subtipus

Nivel curso/Tipo árbitro/Bloque FC Ent

Generación/Categoría árbitro

Província

Tipus

Portada

Com són els nostres cursos?

El equilibrio perfecto entre la teoría y la práctica, con clases video-presenciales y no presenciales y un horario adaptado a tus necesidades.

COM
Cursos Oficial de Taula. Viu el bàsquet en primera línia.
30 hores
55 €
Apunta't
CIAR
Cursos Iniciació a l'Arbitratge. Si ja gaudeixes jugant, viu-ho també arbitrant.
59 hores
60 €
Apunta't
CAR
Cursos d'Arbitratge. Sent el bàsquet arbitrant.
88 hores
70 €
Apunta't

Requisits d’accés

Per a inscriure's als cursos de qualsevol nivell serà requisit necessari haver complit 14 anys el dia que s'inicia el curs, a més de ser espanyol, pertànyer a algun dels Estats membres de la Unió Europea o de l'Espai Econòmic Europeu, o haver sol·licitat la residència legal a Espanya en cas de ser estranger.

La inscripció al curs CAR és incompatible amb les llicències FBCV de jugador, entrenador, assistent i delegat de camp que estiguen en vigor.

Els alumnes es consideraran admesos quan emplenen tots els passos de la inscripció, seguint estrictament l'ordre d'inscripció per a l'ocupació de les places disponibles.

X
X
X