El Programa de Formació Contínua per a entrenadors FBCV afronta amb molta energia la recta final de la temporada. Lluny de reduir la seua activitat, el Programa estarà més a prop que mai dels tècnics per a continuar ajudant-los en el seu creixement constant en els diferents conceptes i fonaments que envolten al nostre esport.

Per això, s'han preparat nombroses accions que es desenvoluparan en els pròxims tres mesos. A la fi d'abril, el dia 28, estarem amb Samuel Valle per a veure com podem treballar la velocitat en posttemporada. Maig l'obrirem amb Guillermo Fernández per a endinsar-nos en la psicomotrocitat, continuarem amb Luis Miguel Fuentes per a analitzar l'entrenament del bot i les finalitzacions, i tancarem el mes amb la tècnica individual que ens aportarà Miguel Ángel Cuartero. I ja el mes de juny, dues noves activitats: les situacions tàctiques defensives amb Marc Castillo i el Return to play després de lesió de Pablo Vázquez.

Aquest és el calendari complet d'Abril, Maig i Juny:

  • 28 d'abril. Entrenament de la velocitat en posttemporada. Samuel Valle. Online
  • 3 de maig. De la psicomotricitat al bàsquet. Guillermo Fernández. Online
  • 11 de maig. Objectius i tasques de bot i finalitzacions. Luis Miguel Fuentes. Online
  • 26 de maig. La tècnica individual en un context comprensiu. Miguel Ángel Cuartero. Online
  • 7 de juny. Identificant situacions tàctiques defensives. Marc Castillo. Online
  • 13 de juny. Return to play després de lesió. Pablo Vázquez. Online

Totes aquestes activitats se celebraran en format online. Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.