L’Alqueria del Basket ha publicat el vuité número de AdB Hoops, la seua revista internacional gratuïta de caràcter bimensual, en la qual els millors tècnics i els majors experts del món del bàsquet comparteixen coneixements per a fer que el nostre esport continue creixent. La subscripció es pot realitzar en el següent enllaç: https://alqueriadelbasket.com/#revista

Andreas Zagklis, Secretari General de FIBA. és un dels entrevistats en aquest número. El futur de la institució, l'estat actual del nostre esport a nivell global i la seua adaptació a la particularitat d'aquest temps, són algunes de les coses que analitza en aquest vuité lliurament del magazine.

Dimitris Itoudis és un altre dels protagonistes. El joc en transició és l'aspecte que analitza per a tots els interessats l'actual entrenador de CSKA de Moscou, que posa els seus coneixements al servei de l'entrenador.

També fora de la pista es pretén créixer en aquest número, amb Filip Sunturlic d'Estrella Roja de Belgrad, que aporta les seues innovadores idees sobre màrqueting i fan experience, que tant de seguiment li han reportat al seu club a Sèrbia. També Rehab Elghannam acosta el bàsquet africà amb la seua visió des de la Federació Egípcia, en un país en el qual creix la passió per aquest esport.

Tot això i molt més, en una revista que a poc a poc es va consolidant com una eina per a fomentar un impuls en el món del bàsquet, i que compta ja amb més de 1500 subscriptors repartits en més de 50 països.