La FBCV i l'Ajuntament de Vila-real han arribat a un acord de col·laboració pel qual la ciutat castellonenca serà l'epicentre del Minibasket de la Comunitat Valenciana.

En primer lloc, Vila-real serà la seu de les Finals IR Aleví 2023-2024, que tindran lloc el dissabte 1 de juny. I just l'endemà, el diumenge 2 de juny, la ciutat albergarà també el Dia del Mini de Tecnificació Aleví, en el qual participaran tots els jugadors/es de la generació de 2013 que pertanyen a les diferents seus del Programa de Tecnificació repartides per tota la Comunitat Valenciana.

Les seleccions autonòmiques també passaran per Vila-real. Concretament, en el Centre de Tecnificació Esportiva es disputarà del 28 al 30 de maig de 2025 el Torneig Ciutat de Vila-real de Seleccions Autonòmiques Minibasket. I finalment, amb la col·laboració del Vila-real BC i l'EB Vila real, es durà a terme una activitat de promoció del minibasket per a tots els xiquets i xiquetes de la ciutat.

La forta aposta de l'Ajuntament de Vila-real per la promoció de l'esport base i particularment del bàsquet es concreta en este acord que segur contribuirà a l'impuls del minibasket entre els més joves de la població.