València Basket va completar una gran actuació en una Fonteta en la qual 500 aficionats van poder gaudir de la consecució de la primera Final Four europea de la història del projecte femení. Les de Rubén Burgos no van fallar, van estar a l'altura de la cita i es van imposar a un combatiu rival (81-67) per a assegurar una plaça entre els quatre millors de la Eurocup Women, tractant-se només de la seua segona participació.

El conjunt local va saber aprofitar la inèrcia generada pel seu públic per a signar un primer parcial amb el qual assumir el comandament del partit (15-9). Les bases valencianes marcaven el ritme i el conjunt francés resistia com podia de la mà de Sandra Ygueravide incrementant lleugerament l'anotació, però sense poder contindre el torrent ofensiu d'un València Basket que va arribar als vestuaris llançat per la victòria (41-24). Semblava que el partit podia trencar-se després del pas per vestuaris, però va ser en eixe moment quan el ESBVA LM va aconseguir la seua millor versió, amb una defensa molt més efectiva i un joc d'atac en el qual la circulació de pilota va començar a donar el seu fruits (57-52). La victòria es complicava per al conjunt taronja i més encara quan, amb el començament de l'últim quart, el conjunt francés aconseguia posar-se a un punt, però en eixe moment, un efectiu temps mort de Rubén Burgos va frenar en sec al seu rival despertant a un València Basket que va anar a per totes fins a certificar la seua classificació per a una històrica Final Four en la qual lluitaran pel títol entre el 9 i l'11 d'abril.