València Basket fa un pas més en la formació d'entrenadors amb la creació de L’Alqueria Coach Experience. Una novetat que s'uneix a l'àmplia oferta existent de formació en el Club com les jornades d'entrenadors o els seminaris transversals, tot això baix l'empar de la Càtedra de Bàsquet al costat de la Universitat de València. El responsable d'aquest Coach Experience serà Ferran Pizcueta, tècnic de la pedrera taronja.

A partir del 8 de gener de manera ininterrompuda els entrenadors que ho desitgen tindran l'oportunitat d'assistir als Coach Experience, que inclouen:

  • Assistència a un entrenament d'un equip de pedrera a peu de pista (45 minuts)
  • Col·loqui i torn de preguntes amb l'entrenador (15 minuts)
  • Dossier amb material didàctic en format PDF

Els horaris són de dilluns i dimarts de 19.30 a 20.30 i els dijous de 17.45 a 18.45. A més, l'activitat està reconeguda per la FBCV i altres federacions territorials, per la qual cosa es podrà computar com a hores dels cursos d'entrenador. La formació també serà certificada i acreditada per la Càtedra de Bàsquet de la UV.

Sobre Ferran Pizcueta
Ferran Pizcueta ha sido técnico de la cantera en Valencia Basket durante 9 temporadas. También ha entrenado en el Programa de Selección y Detección de Talentos de la FEB (U12 a U15) durante más de 10 temporadas. Es exdirector técnico de las Academias FP Unlimited Basketball, Victor Claver y Marina Ferragut. En lo que a educación se refiere, ha sido responsable y profesor de las Áreas de Formación y Táctica de los Cursos de Entrenador de la FBCV durante 10 temporadas, además de haber asistido como ponente a multitud de clínics y congresos internacionales.

Inscripción
La inscripción para estas formaciones ya está abierta con un precio de una jornada por 10€. También existe la opción de contratar un pack de 3 jornadas por 24€ o un pack de 5 jornadas por 30€. Inscripciones a través de este enlace.

Servei d'informació gratuït
El Whatsapp de Formació d'Entrenadors de València Basket tornarà a facilitar la comunicació i la inscripció a cadascuna de les jornades. Els més de 600 entrenadors inscrits reben a través d'aquesta aplicació tota la informació sobre les noves activitats de formació, així com el link directe per a completar la seua inscripció a cadascuna de les jornades. Si encara no estàs inscrit, fer-ho és molt fàcil:

  • Memoritza el número 683 16 83 11 amb el nom de “Whatsapp de Formació d'Entrenadors” o qualsevol altre nom que desitges.
  • Escriu "entrenador" per a sol·licitar el servei.
  • Accepta les bases legals.