Arriba la cinquena jornada de formació d'entrenadors d'aquesta temporada de la Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket amb la Universitat de València i el suport de CaixaBank. Una cita que tindrà com a protagonista a Gloria Estopà el pròxim 23 de febrer.

Enguany, com una de les principals novetats, tots els inscrits a qualsevol de les dues opcions rebran material digital relacionat amb la temàtica tractada en el clínic. I com és habitual, les hores continuaran sent vàlides per als cursos d'entrenadors de FEB i FBCV. L'activitat està coordinada per David Calero, coordinador de la Càtedra de Bàsquet.

Gloria Estopà compartirà els seus coneixements sobre “Opcions de joc entre el contraatac i la transició”. Una xarrada que se celebrarà en la pista central de L’Alqueria a les 20:30h.

Sobre Gloria Estopà
La técnico tiene amplia experiencia en la formación en baloncesto femenino. Desde 2014 y hasta 2019 fue entrenadora en el Femení Sant Adrià, donde dirigió al equipo cadete y fue ayudante del equipo de Liga Femenina 2 con el que participó en dos fases de ascenso, objetivo que consiguió en 2017. Fue entrenadora ayudante en Liga Femenina en la 2017/18 y un año después tomó los mandos del equipo. Posteriormente, entre 2019 y 2021 fue entrenadora en el Barça CBS, con el que quedó quinto de España con el equipo cadete. También fue ayudante en Liga Femenina 2, participando en la fase de ascenso de la temporada 20/21. Actualmente es entrenadora del Valencia Basket, dirigiendo el equipo vinculado de Nou Bàsquet Paterna en Liga Femenina Challenge. Además, desde 2015 en varias ocasiones ha formado parte de convocatorias de la FEB con equipos desde sub14 a sub16.

Servei d'informació gratuït
El Whatsapp de Formació d'Entrenadors de València Basket tornarà a facilitar la comunicació i la inscripció a cadascuna de les jornades. Els més de 600 entrenadors inscrits reben a través d'aquesta aplicació tota la informació sobre les noves activitats de formació, així com el link directe per a completar la seua inscripció a cadascuna de les jornades. Si encara no estàs inscrit, fer-ho és molt fàcil:

Servicio de información gratuito
El Whatsapp de Formación de Entrenadores volverá a facilitar la comunicación y la inscripción a cada una de las jornadas. Los más de 600 entrenadores inscritos reciben a través de esta aplicación toda la información acerca de las nuevas actividades de formación, así como el link directo para completar su inscripción a cada una de las jornadas. Si aún no estás inscrito, hacerlo es muy fácil:

  1. Memoritza el número 683 16 83 11 amb el nom de “Whatsapp de Formació d'Entrenadors” o qualsevol altre nom que desitges.
  2. Escriu per a sol·licitar el servei.
  3. Accepta les bases legals.

Bankia, clau en la formació dels entrenadors
Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels entrenadors a través de diferents iniciatives. Les jornades de formació obertes tornaran a comptar enguany amb el suport de l'entitat, que farà possible una vegada més que els millors ponents compartisquen experiència amb tots els inscrits.