Web Campus de Tecnificació FBCV

El Campus de Tecnificació FBCV continua marcant tendència i prova d'això és la rapidesa amb la qual s'esgoten les places disponibles cada estiu. Així ha succeït amb el Campus Mini, el primer a omplir-se, i també amb el Campus 3.0 València, quedant ja només a penes unes poques places al Campus 3.0 d'Alacant.

Enguany creixem amb tu en este Campus que la FBCV desenvolupa per als jugadors i jugadores de categoria Infantil, Cadet i Júnior. Com creixem amb tu? Ampliant a la vesprada les hores d'entrenament intensiu, un temps extra de formació que continuarà estant recolzat en la tecnologia i que es dirigirà sobretot al treball específic del bàsquet 3×3.

El Campus se celebrarà de l'1 al 5 de juliol, en horari des de les 08.00 fins a les 18.30 h. Una activitat que et farà evolucionar amb un pla d'entrenament individualitzat, en grups reduïts i amb el suport de la tecnologia actual, incloent-hi un estudi biomecànic del tir.

Cada any contextualitzem el treball tècnic i tàctic de diferent forma. Això ens obliga a canviar al voltant del 60% de la nostra programació tots els anys, permetent-nos una adaptació constant a les últimes tendències o a diferents aspectes que des de l'Àrea Tècnica de la FBCV creiem importants. Enguany, el nostre context serà “La recepció en moviment”. Per a ser determinant en el joc ofensiu cal atacar ràpidament a la defensa o l'avantatge generat. Això no ho podem fer des d'una posició estàtica. Per tant, treballarem diferents recepcions i arrancades, així com finalitzacions a cistella.

Més informació i inscripcions en campus.fbcv.es/3.0/