Bases de Comunitat de Clubs

Comunitat de Clubs és un programa impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso que naix amb l'objectiu de fomentar el treball i dedicació dels clubs a les seues categories de base, contribuint a sufragar part de les despeses federatives. Així mateix, el programa pretén fer costat als clubs de la Comunitat Valenciana perquè disposen de mésrecursos per a afrontar amb garanties els seus reptes futurs.

Els clubs podran sol·licitar l'ajuda consistent en 35€ per cada menor d'edat amb llicència en equips de les categories Júnior, IR i Jocs Esportius de l'Ajuntament de València, Castelló o Alacant en la temporada 2022-2023.

Els requisits que han de complir els clubs per a poder acollir-se a aquesta ajuda són:

  1. Estar adscrits a la FBCV
  2. Mantindre o haver augmentat el nombre de llicències de menors respecte a la temporada anterior
  3. Tindre un mínim de 20 esportistes menors d'edat en el Club
  4. No haver perdut més del 10% de les llicències respecte a la temporada anterior
  5. Comprometre's a no pujar més d'un 10% les quotes als seus esportistes menors d'edat en la pròxima temporada
  6. No ser beneficiari de Comunitat d'Equips 2023/2024 o FER Clubs 2023; ni haver renunciat en 2022/23 a Comunitat de Clubs després d'haver-se assignat l'ajuda.

La sol·licitud per a formar part del programa Comunitat de Clubs pot presentar-se fins al dia 31 de maig en el següent correu electrònic: [email protected]És necessari adjuntar:

1. Document de sol·licitud Club-Federació
2. Un certificat de l'entitat indicant l'import anual de la quota a abonar per a un jugador/a en equips Minibasket, en equips Infantil i Cadet i en equips Júnior.