La Comunitat Valenciana i Aragó es van reunir aquest cap de setmana en Segorbe per a disputar el tradicional Torneig d'Estiu de Seleccions, en aquesta ocasió en categoria Infantil.

La cita serveix tots els anys per a donar el tret d'eixida a la preparació de les Seleccions Autonòmiques de cara a la següent temporada. Així, una preselecció de 12 jugadors i jugadores convocats per l'Àrea Tècnica de la FBCV han tingut l'oportunitat de gaudir d'aquest Torneig en el qual es continua amb l'habitual seguiment que els tècnics realitzen de tots els jugadors/es amb opcions d'entrar a formar part de les Seleccions Autonòmiques que participen en els diferents Campionats d'Espanya.

La concejal de Deportes de Segorbe, Estefanía Sales, y el presidente del CB Segorbe, Jose Requeni, asistieron al evento y dieron su apoyo a todos los jugadores/as, acompañados por los directivos de la FBCV y de la Federación Aragonesa de Baloncesto.

La próxima semana será el turno de los Cadetes y de los Alevines, que también van a poder participar en su propio Torneo de Verano de Selecciones.