La Fundació Lucentum Bàsquet Alacant i Sala Rodríguez han signat un acord de patrocini, pel qual el concessionari alacantí se suma al projecte de la Fundació Lucentum. D'aquesta manera, el club continua amb el seu creixement i es recolza en una de les empreses amb major rellevància de la província. SEAT Sala Rodríguez demostra, una vegada més, la seua aposta per l'esport i la societat alacantina fent costat al club a complir els seus objectius en una campanya il·lusionant.

El gerent del Grup Seat, Jordi Vega, ha afirmat que “és un privilegi” dins dels suports que realitzen a l'esport a Alacant “estar en el top d'aquesta línia esportiva a Alacant en col·laborar amb la Fundació Lucentum”. Per part seua, Antonio Gallego, president de la Fundació Lucentum, ha agraït aquesta col·laboració “que és molt important per al club”. Així mateix ha assenyalat que espera que “les empreses fortes d'Alacant com ho és Sala continuen fent costat al club i ens ajuden a portar a Alacant al més alt”.

En l'acte realitzat en el concessionari de SEAT Sala Rodríguez han estat presents Antonio Gallego, president de la Fundació Lucentum; Daniel Adriasola, vicepresident de la Fundació Lucentum; Pedro Rivero, entrenador del HLA Alacant, i Pedro Llompart, capità del HLA Alacant. Per part de Sala Rodríguez han participat en la signatura Jordi Vega, gerent; i Miguel Nogueroles, director comercial.

Lliurament de vehicles
Dins de l'acord de patrocini, Sala Rodríguez ha fet lliurament a Pedro Rivero i Pedro Llompart de dos models de Seat Ateca, que ja llueixen retolats amb els logos de Seat Sala Rodríguez i el HLA Alacant.