La competició preinfantil Masculí serà una realitat en la temporada 2023-2024. Així s'ha decidit després de finalitzar el termini de preinscripció que va acordar l'Assemblea General per a les competicions U21 Masculí, U21 Femení, Preinfantil Masculí i Preinfantil Femení. Únicament en Preinfantil Masculí s'han preinscrit el nombre suficient d'equips per a assegurar la seua viabilitat, per la qual cosa aquesta competició veurà ja la llum en la campanya 2023-2024.

Tant les Bases com els Sistemes de Competició IR per a la temporada 23/24 es modificaran en breu per a recollir tots els aspectes relatius a la incorporació d'aquesta competició. No obstant això, es detallen a continuació algunes de les qüestions més rellevants:

  • Jugadors nascuts en el 2011 i posteriors
  • Sistema de competició IR. Fase Nivells amb un únic nivell de competició i tots els equips distribuïts per criteris geogràfics en grups de 6 equips. Fase Campionats amb un Campionat Autonòmic amb els millors equips de la primera Fase i un Campionat Preferent amb la resta de conjunts distribuïts en grups de 8 equips.
  • Regles de joc d'Infantil Masculí IR, excepte en la pilota de joc, que serà de la grandària 5.

Una vegada donada viabilitat a la competició, els 29 equips preinscrits es consideren ja amb caràcter general inscrits en preinfantil Masculí, per la qual cosa ja no és necessari realitzar cap tràmit més. La inscripció es manté oberta perquè noves sol·licituds d'inscripció puguen ser ateses fins al tancament d'inscripcions en les categories IR segons els terminis establits en les Bases de Competició.