Aquest dissabte 17 de desembre va tindre lloc en el Pavelló Universitari de València la presentació oficial dels equips Picken Claret per a la temporada 2022/2023 en el que va ser un acte amb un gran ambient festiu i amb les graderies repletes de familiars i seguidors del club.

Van desfilar per la pista els 40 equips de les diferents categories del club per a un total de quasi 500 jugadors i jugadores que conformen la gran família, des dels anomenats babys (xiquets i xiquetes de 4 i 5 anys) fins als equips Sèniors, incloent-hi els dos equips referents del club: l'equip masculí que milita en Lliga EBA i el femení, la gran insígnia, que aquesta temporada debuta en Lliga Femenina Challenge en el que suposa tota una fita per a aquest club del barri de *Benimaclet.

També van ser presents algunes autoritats com Josep Miguel Moya, Director General de l'Esport de la Generalitat Valenciana; Jose Manuel Brotons, Cap de servei de la Fundació Esportiva Municipal i Joan Gandia Sanchis, del Servei d'Esports de la Universitat de València.

A més de la desfilada d'equips que a poc a poc anava omplint el parquet de l'Universitari, la jornada festiva es completava amb múltiples regals i sortejos entre el públic assistent gràcies a la col·laboració i aportacions dels diferents patrocinadors i col·laboradors del club.

L'acte va tindre com a colofó i comiat la gran foto de família final en la qual el color groc va inundar per complet la pista, deixant una vegada més una inoblidable imatge per al record i història del Picken Claret.