Web Campus de Tecnificació FBCV

Aquest és l'objectiu primordial del Campus de Tecnificació FBCV, la cita que aquest estiu espera als jugadors i jugadores que volen continuar progressant en la pista amb una atenció personalitzada i baix la direcció d'entrenadors i professionals de primer nivell.

Amb aquesta premissa, en la Federació posem dos Campus a la disposició dels jugadors/es: el Campus Mini és essencialment intern i combina el treball intensiu del bàsquet amb nombroses activitats d'oci atenent l'edat dels participants; i el Campus 3.0 es desenvolupa durant els matins amb un treball molt específic que es recolza en l'ús de la tecnologia.

CAMPUS DE TECNIFICACIÓN MINIBASKET
Los jugadores y jugadoras nacidos/as entre los años 2012 y 2015 son las generaciones que van a poder disfrutar este año del Campus Mini de referencia en la Comunitat Valenciana. En esta edición, sus fechas son del 25 de junio al 1 de julio en las instalaciones de Salesianos Godelleta-Casa Don Bosco. Baloncesto y diversión se unen a la perfección en este Campus que ofrece, además, servicios y atención exclusiva bajo la dirección de grandes entrenadores y profesionales del baloncesto.

Més informació i inscripcions en campus.fbcv.es/mini/

CAMPUS DE TECNIFICACIÓ 3.0
Es celebrarà del 3 al 7 de juliol a València i Alacant, en horari des de les 08.00 fins a les 14.00 h. i dirigit a jugadors i jugadores de categoria Infantil, Cadet i Júnior. El Campus que et farà evolucionar amb un pla d'entrenament individualitzat, en grups reduïts i amb el suport de la tecnologia actual, incloent-hi un estudi biomecànic del tir.

Més informació i inscripcions en campus.fbcv.es/3.0/