Amb l'esforç de tots, hem aconseguit tornar a gaudir del bàsquet. I volem poder fer-ho al 100% en la temporada 2021-2022. La nova campanya ens espera i l'aperitiu ja és ací. La Lliga Valenciana donarà el tret d'eixida al bàsquet de la Comunitat Valenciana. Ja pots inscriure els teus equips!

Quin és l'objectiu de la competició?
Això ho decideixes tu. La competició et permetrà programar un calendari de partits de pretemporada per a preparar a l'equip de cara a l'inici de lliga. Però, i si a més t'emportes el primer títol oficial de la temporada?

¿Cuál es el objetivo de la competición?
Eso lo decides tú. La competición te va a permitir programar un calendario de partidos de pretemporada para preparar al equipo de cara al inicio de liga. Pero, ¿y si además te llevas el primer título oficial de la temporada?

I el cost?
Només l'arbitratge dels partits que es juguen com a local. La resta (inscripció, altes, canvis de partit i assegurança d'accident esportiu) no té cap cost per als equips.

¿Y el coste?
Sólo el arbitraje de los partidos que se jueguen como local. El resto (inscripción, altas, cambios de partido y seguro de accidente deportivo) no tiene ningún coste para los equipos.

Inscripció d'equips
Dossier Lliga Valenciana 2021

Inscripció d'equips
Dossier Lliga Valenciana 2021