Veure partit en el Canal YouTube FBCV
Estadístiques

NBF Castelló revalida el títol de campió de la Lliga Valenciana Femenina després de guanyar en la final a Picken Claret per 57-52. Una victòria d'enorme mèrit perquè el conjunt castellonenc, que competeix en Lliga Femenina-2, ha sigut capaç de derrotar en tots els seus enfrontaments previs als dos equips de LF Challenge: Picken Claret i NB Paterna.

El president de la Comissió Gestora de la FBCV, Salvador Fabregat, ha fet lliurament dels trofeus al costat del president del Club amfitrió, CB L'Horta Godella, Damián Grau. Entre els guardons entregats ha estat el de Millor Jugadora de la Final, que ha correspost a Marina Bleda, del Picken Claret.

La primera meitat va transcórrer molt igualada malgrat que a Picken Claret li va costar més entrar en dinàmica. A la bona defensa del NBF Castelló, que dificultava molt els atacs del conjunt valencià, se sumava la bona triangulació davall la cistella de les castellonenques. No obstant això, les jugadores de Carles Martínez van pujar línies en defensa i això els va donar el plus que necessitaven d'intensitat per a igualar el xoc i fins i tot posar-se per davant just abans del descans amb dos triples consecutius.

En la segona meitat es repetia la història. Inicialment el NBF Castelló aconseguia fer-se amb un lleuger avantatge, però Claret va tornar a reaccionar a temps i empatava el partit per a entrar a l'últim quart amb totes les seues opcions intactes. Un últim període que va fer honor a com s'havia desenvolupat el partit fins a eixe moment, amb nombrosos intercanvis de cistelles i que va decidir el campió en els instants finals, amb uns bons últims minuts de l'equip entrenat per Jaume Tormo.

Amb el triomf de NBF Castelló, en les categories nacionals només queda per conéixer al campió de la Lliga Valenciana Or 2022. HLA Alacant i TAU Castelló es jugaran el títol aquest diumenge a les 19.00 h. en el Pavelló Pedro Ferrándiz d'Alacant.