La generació de jugadors/es de 2013 ha agafat el relleu dels seus companys alevins de 2012 i ha pogut gaudir este diumenge de les Jornades de Detecció organitzades per la FBCV. Estes Jornades són la porta d'entrada al Programa de Tecnificació, ja que a partir d'esta activitat es començaran a constituir els grups de treball que entrenaran de manera periòdica durant tota la temporada, tractant d'ajudar així a la seua millora individual com a jugadors/es entrenant amb altres companys de clubs diferents però amb un nivell similar.

Moncofa, Alacant, Ondara, Alcoi, Manises, Guadassuar i Genovés han sigut les seus que han reunit a més de 280 jugadors/es de tota la Comunitat Valenciana. Joves que han mostrat tot el seu talent mentre gaudien d'una de les experiències més enriquidores en les etapes més primerenques del nostre esport: passar un matí de convivència entrenant amb altres jugadors/es que comparteixen eixa mateixa afició pel bàsquet.

A partir d'ara, els tècnics FBCV decidiran els jugadors/es que són convocats per al següent entrenament. I així successivament després de cada jornada de treball fins que queden configurats els grups definitius en cada seu. Estes convocatòries es remetran directament als clubs i entitats esportives dels jugadors/es.