La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) celebrarà aquest estiu una nova edició del seu Campus de Tecnificació per a tots aquells jugadors i jugadores que vulguen progressar en el seu joc. Aquesta és l'oferta formativa. Les inscripcions ja estan obertes!

CAMPUS DE TECNIFICACIÓ MINIBÀSQUET
És el Campus Mini per excel·lència en la Comunitat Valenciana. En aquesta edició, les seues dates són del 27 de juny al 3 de juliol en les magnífiques instal·lacions de Salesians Godelleta-Casa Don Bosco. Està dirigit a jugadors i jugadores nascuts/es entre els anys 2010 i 2013. Bàsquet i diversió s'uneixen a la perfecció en aquest Campus que ofereix, a més a més, serveis i atenció exclusiva davall la direcció de grans entrenadors i professionals del bàsquet.

Tota la informació està disponible en campus.fbcv.es/mini/

CAMPUS DE TECNIFICACIÓ 3.0
Se celebrarà del 5 al 9 de juliol a València i Alacant, en horari des de les 08.00 fins a les 14.00 h. i dirigit a jugadors i jugadores de categoria Infantil, Cadet i Júnior. Es desenvoluparan programes d'entrenament individualitzats secundats per la tecnologia actual. Hi haurà una especial atenció al pas 0 i un treball per posicions en grups d'un màxim de 6 jugadors/es i 2 entrenadors, la qual cosa garanteix una atenció personalitzada que serà també complementada amb l'ús del vídeo per a treballar al detall la millora de tots els jugadors/es.

Tota la información està disponible en campus.fbcv.es/3.0/