La localitat valenciana de Massanassa ha sigut escenari aquest passat cap de setmana del Torneig d'Estiu de Seleccions Autonòmiques Infantil, una cita que va reunir els combinats autonòmics de Catalunya, Aragó i Comunitat Valenciana.

Catalunya es va erigir en la gran triomfadora de l'esdeveniment després de guanyar tots els seus encontres tant en categoria masculina com femenina. La Comunitat Valenciana, per part seua, va perdre en els seus enfrontaments davant el combinat català (63-87 en masculí i 32-83 en femení) i va derrotar a Aragó per 58-7 en masculí i 67-57 en femení.

El Torneig és una activitat que ja forma part del Programa de Tecnificació 2022/2023, convertint-se en la primera cita oficial després de les Jornades de Detecció per a començar a preparar el pròxim Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques.

El pròxim cap de setmana serà el torn dels Tornejos de Seleccions en categoria Cadet i Aleví, encara que tots dos se celebraran fora de la Comunitat Valenciana. Els Cadets seguiran la mateixa dinàmica de preparació del pròxim Campionat d'Espanya, mentre que en el Torneig d'Estiu Minibasket participaran una selecció dels millors jugadors/es del Campus de Tecnificació Mini celebrat recentment.