La localitat valenciana de Massanassa repeteix com a seu del Torneig d'Estiu de Seleccions Autonòmiques Infantil, una cita que s'ha guanyat el seu propi espai en el calendari d'esdeveniments esportius de l'estiu i que reunirà els dies 8 i 9 de juliol als combinats autonòmics de Catalunya, Aragó i Comunitat Valenciana.

El Pavelló Municipal de Massanassa serà l'escenari de tots els partits. Aquests són els horaris, disputant-se simultàniament la categoria femenina i la masculina.

Sábado 8 de julio
18:30 h. Comunitat Valenciana – Cataluña

Domingo 9 de julio
09:45 h. Aragón – Cataluña
17:15 h. Comunitat Valenciana – Aragón

Una setmana més tard serà el torn del Torneig d'Estiu Cadet i a continuació arribarà el Torneig d'Estiu Minibasket, però tots dos es disputaran fora de la Comunitat.

El Torneig d'Estiu Infantil i Cadet és una activitat que ja forma part del Programa de Tecnificació 2022/2023, convertint-se en la primera cita oficial després de les Jornades de Detecció per a començar a preparar el pròxim Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Mentrestant, en el Torneig d'Estiu Minibasket participaran una selecció dels millors jugadors/es del Campus de Tecnificació Mini celebrat recentment.