Aquest cap de setmana s'han celebrat les últimes Finals de la temporada 2020-2021, una campanya difícil però en la qual tot el bàsquet de la Comunitat Valenciana ha fet un pas avant per a recuperar la il·lusió i continuar gaudint del nostre esport.

Fem un repàs dels últims campions i subcampions de lliga, els qui rebran el seu trofeu al costat de la resta de triomfadors de la temporada quan la situació sanitària ho permeta.

En categoria Cadet quedaven dos campions per conéixer. Són CB Oliva B en Cadet Masculí IR 3a Zonal i Pintures Ecoplás Vila real BC en Cadet Femení IR 2a Zonal. Els jugadors d'Oliva van agafar l'avantatge suficient en el seu partit d'anada davant Bay Lubricants CBC, mentre que les xiques de Vila real van haver de recuperar a domicili els 3 punts que va traure al seu favor Restaurant Aitona Benidorm.

En Alevín, los ganadores son Denia Bàsquet, NB Alzira i CDSC Godella. Increíble final la de Alevín Masculino IR 2ª Zonal. Empate en la ida entre NB Alzira y Bàsquet Alcàsser (69-69) y triunfo de los primeros por sólo dos puntos en el encuentro de vuelta. También estuvo muy igualada la final en Alevín Masculino IR 1ª Zonal, con una victoria para cada uno aunque fue Denia Bàsquet quien se llevó finalmente el basket-average ante CB NS Loreto. Quien sí ganó en el doble enfrentamiento fue CDSC Godella en Alevín Femenino IR 1ª Zonal ante CB Pedreguer 09.

I en Benjamí IR 1a Zonal, Adesavi es va mostrar superior a Picken Claret Rojo per a coronar-se campió. En l'anada, triomf a domicili per 35-75 i en la tornada va confirmar eixe domini per 53-35.