Aquest matí, el TAU Castelló i Marzá Import, a través de la marca Škoda, han oficialitzat l'acord de col·laboració entre totes dues entitats, per la qual cosa el club d'empreses de l'equip tauleller continua augmentant.

A l'acte han assistit per part del TAU Castelló el seu president Luis García, el seu vicepresident Antonio Ripoll i els jugadors Adala Moto i Kai Edwards, els quals gaudiran cadascun d'un Škoda Karoq, un vehicle SUV amb grans prestacions. Per part de Marzá Import han acudit José Mª Gil, gerent, i tot l'equip de Vendes i Màrqueting d'Škoda.

Els representants de totes dues entitats es mostraven satisfets per l'acord. “Estem molt contents que les empreses de Castelló continuen apostant per nosaltres. En aquest cas Marzá Import i Škoda. Estem vivint una situació difícil per a tots i aliances d'aquest tipus ens animen a continuar treballant intensament com ho estem fent. No és fàcil ser el líder la segona divisió del bàsquet espanyol i malgrat tot ací estem liderant la categoria”, confessava Luis García.

“Seguimos apoyando al deporte de nuestra provincia y valoramos gratamente que desde TAU Castelló permitan que nuestra marca Škoda se una al club que tanta alegrías nos está dando en esta temporada. Desde Marzá Import deseamos una temporada fructífera y que nuestro versátil Škoda Karoq ayude a la logística del club y podamos celebrar juntos el ascenso”, afirma José Mª Gil, gerente de Marzá Import.