El Club Bàsquet Benicarló ha anunciat que l'empresa Maderas Sorlí serà el patrocinador principal del primer equip de LEB Plata per a la temporada 2022/2023, fruit d'un acord contractual de patrocini entre l'empresa i el club. Amb això, l'equip de LEB Plata de l'entitat passarà a denominar-se MADERAS SORLÍ BENICARLÓ.

Maderas Sorlí és una empresa amb seu a Benicarló i número 1 en el seu sector de la fusta. L'organització sempre ha apostat per l'esport a Benicarló. Tal és així que Maderas Sorlí porta més de 15 anys sent patrocinador del club, col·laborant any rere any i sent sempre una peça fonamental en el seu projecte. El seu fundador, Batiste Sorlí, ja va col·laborar amb diferents entitats esportives amb l'objectiu que el nom de Benicarló arribara el més lluny possible. Els seus fills Carlos, Juan Pascual i Susi han seguit el seu model i la signatura d'aquest contracte de patrocini és un exemple evident.

Aquest acord entre Maderas Sorlí i el Club Bàsquet Benicarló permetrà a tots dos projectes aconseguir sinergies i complir objectius comuns. Són dos projectes amb ambició, ganes de continuar creixent i arribar el més lluny possible. Són dos col·lectius que volen recórrer la geografia espanyola junts, portant amb orgull el nom de Benicarló.

La roda de premsa per a anunciar el patrocini ha tingut lloc en les instal·lacions de l'empresa de Maderas Sorlí. Enrique Besalduch, president del Club Bàsquet Benicarló, i Alberto García, secretari del club, juntament amb Carlos Sorlí, gerent de l'empresa Maderas Sorlí, van parlar del patrocini i van respondre a les preguntes dels periodistes presents. Algunes de les declaracions més importants van ser les següents:

Carlos Sorlí: “Agrair a la junta directiva i a tots els socis, sé que teniu una base impressionant amb 300 jugadors, i això em fa una especial il·lusió, encara em motiva més. Sempre hem tingut col·laboracions amb l'esport, quan se'ns va oferir la vacant de patrocinador principal ho vaig rebre amb una il·lusió tremenda. Els valors del club, els que transmeteu molt bé des de la junta directiva, fan que encara prenguem amb més ganes i il·lusió el ser partícips d'aquest projecte. Potser les sinergies fan que Maderas Sorlí puga créixer i el club també, perquè no, arribar a LEB Or”.

Enrique Besalduch: “Maderas Sorlí és una empresa que sempre ha apostat per l'esport de Benicarló. Porta col·laborant amb nosaltres des de fa 14 anys, quan es va conjurar la junta actual del club. Maderas Sorlí té moltes similituds amb el Club Bàsquet Benicarló, és una empresa familiar i pròxima que treballa des de la humilitat, el respecte, el treball i sobretot des de l'honradesa, valors que des del club prenem com a exemple. Gràcies per confiar en nosaltres i esperem estar a la vostra altura”.

Alberto Gracia: “La LEB Plata és una lliga molt competitiva, dura i exigent. Els equips necessitem dues potes, una pota esportiva, en la qual crec que hem fet els deures aquestes últimes dues temporades, i també necessitem una altra econòmica perquè la lliga exigeix desplaçaments, jugadors competitius i per a això es necessita diners. L'acte de hui és un recolzament a tota eixa cerca d'ingressos típics i atípics que fem des del Club Bàsquet Benicarló”.

A més, el club ha anunciat que està preparant la pròxima temporada amb molta il·lusió, treballant per a aconseguir que l'equip siga el més competitiu possible perquè tots els seus aficionats continuen gaudint de bàsquet de qualitat en la població, sent ambiciosos dins de la prudència i cautela econòmica necessària amb l'objectiu de continuar creixent i millorant els resultats any rere any com s'ha fet fins ara. En les pròximes setmanes s'aniran anunciant les renovacions i fitxatges en les xarxes socials de l'entitat.

Per a finalitzar, des del club han volgut mostrar una vegada més la seua satisfacció per aquest acord amb Maderas Sorlí i esperen que l'empresa i el club vagen agafats de la mà durant moltes més temporades. Segons assenyalen, aquesta col·laboració amb una empresa dinàmica i professional només pot generar beneficis per a totes dues parts; cal aprofitar la sinergia perquè aquesta temporada siga memorable.