En espera del que succeïsca en 1a Divisió Masculina, aquest passat cap de setmana s'han disputat els últims partits de lliga en Sènior i Júnior Masculí i per tant ja està complet el quadre amb els grans triomfadors de la temporada 2021-2022.

En Sènior Masculí Autonòmic s'han proclamat campions Walker’s Campanar, CB Moncada i CB Terralfàs Delfín Natura.

En Sènior Masculí Preferent, el trofeu de campió es per a Maristas Valencia B,  Creacivil NB Barrio del Cristo, CB Joventut Xàbia Bonapata i CD Onil.

En Sènior Masculí 1a Zonal, els triomfadors d'aquesta campanya són Palauet de Nolla Meliana, Club Baloncesto Utiel, Xeraco Bàsquet Club i Dimalux BSG.

En Sènior Masculí 2a Zonal, trofeu de campió per a Baux CB Segorbe, CB Xirivella C, CB Algemesí C, Construcciones Samblas-UPB Gandia B, CD Salesianos Alicante i Cabo Basket. A més, encara resta per conéixer al campió del Grup B.

En Júnior Masculí Preferent, la primera plaça l'han conquistada CB Puerto Sagunto, Comprarcasa grupogestor NB Torrent B, Bàsquet Comenius i CB Joventut d’Alcoi.

I en Júnior 1a Zonal, el gran èxit d'aquesta temporada és per a Alcora Torreblanca, NB Torrent C, Picanya Bàsquet Futurismo 04, CBA Godella, EMBA 04, UPB Gandia B, CB Teixereta i CB Torrevieja.