Aquest passat mes de febrer, el Logos Basket Sedaví va ser amfitrió de les sessions de formació per a voluntaris i voluntàries emmarcades dins del projecte BAGS (Be Active for Greener Sport), un projecte cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea l'objectiu de la qual és conscienciar sobre la profunda connexió entre medi ambient i esport.

El club participa al costat d'altres associacions europees en el projecte i, a més, compta amb la col·laboració d'un altre club del municipi, el Club de Natació de Sedaví (Val Masters), els qui es van unir com a voluntaris per a participar en el projecte.

A l'acte de presentació de les jornades va assistir l'alcalde i regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sedaví, José Francisco Cabanes, qui va donar la benvinguda als socis europeus en el saló de plens de l'Ajuntament de Sedaví. A més, durant la seua estada, els membres de l'equip BAGS van poder conéixer les instal·lacions del poliesportiu municipal, on tots dos clubs realitzen la seua pràctica esportiva diària.

Les jornades van finalitzar amb la presentació de les activitats que, durant els pròxims mesos, els clubs Logos Basket Sedaví i Club de Natació de Sedaví (Val Masters) duran a terme en els seus respectius àmbits, convertint el poliesportiu municipal en l'epicentre de l'esport com a eina per al desenvolupament sostenible.

Des del club Logos Basket Sedaví s'agraeix la participació i implicació de l'Ajuntament de Sedaví en aquest projecte.