Finals en directe – Canal YouTube FBCV
Galeria d'imatges
Estadístiques

La Cordà de Paterna ha aconseguit alçar-se amb la seua primera Lliga Valenciana Femenina després de superar en la Final a Fustecma NBF Castelló per 30-64 amb Awa Fam com MVP.

El president de la FBCV, Salvador Fabregat, ha assistit a l'encontre i ha fet lliurament dels trofeus al costat del regidor d'Esports d'Alcoi, Alberto Belda, i el directiu del NB Alcoi Jordi Bou.

En la seua tercera participació en la competició, el conjunt de Paterna ha aconseguit materialitzar un títol que se li resistia. En la seua primera edició va ser el NBF Castelló el que s'emportava el gat a l'aigua, i l'any passat les castellonenques repetien triomf davant Picken Claret. Així que això de que a la tercera va la vençuda s'ha fet realitat per a la Cordà de Paterna en aquest 2023.

L'equip dirigit per Gloria Estopà es va posar per davant des del principi i a poc a poc va anar ampliant el seu avantatge en el marcador gràcies a una fluïdesa ofensiva que li va costar trobar a Fustecma NBF Castelló. Al descans, un avantatge superior als 20 punts deixava l'encontre totalment encarrilat per a les jugadores de Paterna, que únicament van necessitar mantindre la tensió en els inicis de la segona meitat per a sentenciar una victòria que els atorga la seua primera Lliga Valenciana Femenina.

El Pavelló Francisco Laporta d'Alcoi ha coronat al primer campió de les quatre finals de Lliga Valenciana que se celebren aquest cap de setmana a la ciutat fruit de l'acord de col·laboració entre la FBCV i el NB Alcoi amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi.

Sábado 23 de septiembre
17:30 h. Final Femenina. Fustecma NBF Castelló 3064 La Cordà de Paterna
20:00 h. Final Oro. HLA Alicante – Amics Castelló

Domingo 24 de septiembre
10:00 h. Final EBA. Valencia BC – Mantefont EB Vila-real
12:30 h. Final Plata. CB L’Horta Godella – CB Alginet