Galeria d'imatges Lliurament de Trofeus
Galeria d'imatges Da del Mini Prebenjamí

Dia del Mini prebenjamí, Lliurament de Trofeus i Finals IR Preferent. Així ha sigut el cap de setmana en La Vall d'Uixó, una de les seus de les Finals 2021-2022 que ja ha viscut el seu particular fi de festa.

Els més xicotets van ser els que van obrir el programa d'activitats. El dissabte al matí, 6 equips prebenjamins van omplir amb els seus somriures la pista del Pavelló Municipal de La Vall d'Uixó. CB Castelló, EB Vila real, NBF Castelló, Amics del Bàsquet i el propi CB La Vall d'Uixó van ser els clubs participants en aquest Dia del Mini.

A la vesprada van arrancar les Finals IR Preferent. Vam conéixer als campions en categoria Infantil just abans de donar pas al lliurament de trofeus als campions i subcampions de la temporada 2020-2021 i 2021-2022. Completada per tant el segon dels sis lliuraments que es realitzaran en les pròximes setmanes coincidint amb la disputa de les Finals.

I ja el diumenge es va tancar el quadre d'honor d'IR Preferent amb la disputa de les Finals en categoria Cadet. La guinda a un gran cap de setmana de bàsquet a La Vall d'Uixó que va comptar amb la presència de la regidora d'Esports de la localitat, Mar Arzo.