La Selecció Aleví de la Comunitat Valenciana ha completat en Segorbe l'última concentració preparatòria del Campionat d'Espanya Minibasket de Seleccions Autonòmiques, que tindrà lloc del 23 al 27 de març en San Fernando (Cadis).

El cos tècnic ha aprofitat estes sessions de treball per a corregir xicotets detalls que s'han pogut observar en el recent Torneig de Seleccions, a fi que el grup puga arribar a la cita nacional amb un bon engranatge que permeta competir al màxim nivell possible.

El president de la FBCV, Salvador Fabregat, va assistir a una de les sessions d'entrenament per a animar als jugadors/es i desitjar-los que gaudisquen d'esta bonica experiència.

En el Campionat d'Espanya que arranca el dissabte, la Selecció Aleví Masculina s'enfrontarà en la Fase de Grup a Extremadura, Melilla i Madrid; mentres que la Selecció Aleví Femenina es mesurarà a Castella-la Manxa, Melilla i Catalunya.

Es classificaran per a quarts de final els dos primers equips dels Grups A, B i C i els líders del D i E. Hi haurà un altre quadre d'encreuaments per a dirimir els llocs del 9 al 16 (3r i 4t del Grup A, 3r del B i C i 2n i 3r del D i E); i un triangular per als llocs del 17 al 19 (4t dels Grups B, C i D).

Descarga el calendario completo.