Aquest diumenge, la Preselecció Aleví de la Comunitat Valenciana ha dut a terme una sessió d'entrenament a Genovés. Tradicionalment, aquest entrenament se celebra amb anterioritat a les Jornades de Detecció, que en aquest cas, per a la generació de 2011 (alevins de segon any), tindran lloc aquest pròxim cap de setmana.

L'objectiu d'aquest entrenament inicial ha estat veure en acció a un grup reduït de jugadors/es que l'Àrea Tècnica de la FBCV manté en seguiment amb vista a la configuració de la Selecció Autonòmica Aleví que participarà en el Campionat d'Espanya. Però ni molt menys es tracta d'un grup tancat, sinó tot el contrari perquè les Jornades de Detecció serviran per a conéixer a nous jugadors/es que poden ser incorporats a aquesta Preselecció Aleví.

Les Jornades de Detecció per a la generació de 2011 tindran, per tant, un doble objectiu:

  1. Fase de Preselecció: incorporar a alguns d'aquests jugadors/es a la Preselecció de la Comunitat Valenciana que prepararà la participació en el pròxim Campionat d'Espanya Minibasket de Seleccions Autonòmiques.
  2. Fase de Tecnificació: constituir els grups de treball que integraran aquesta temporada la Fase de Tecnificació, en la qual hi haurà tres seus en tota la Comunitat: Sedaví, l'Alcora i Agost. En elles es realitzaran un total de 14 sessions d'entrenament durant la temporada tractant d'ajudar a la seua millora individual com a jugadors/es entrenant amb altres companys de clubs diferents però amb un nivell semblant.

Els jugadors/es que participaran en les Jornades de Detecció 2011 s'han inscrit prèviament en www.fbcv.es i han rebut ja la convocatòria a través del seu Club.

Si que continua obert el termini d'inscripció per a les Jornades de Detecció Aleví 2012 (amplia informació).