La Conferència E de Lliga EBA es queda sense equips imbatuts. I la culpa d'això la té Esportiu Bàsquet Vila-real, que va aconseguir derrotar a Refitel Bàsquet Llíria (96-91) en un partit marcat per l'exhibició ofensiva de tots dos conjunts.

D'aquesta manera, en el Grup E-A es queda un lideratge a quatre, amb el propi equip edetà més NB Torrent, CB Port Sagunt i CB Sueca Fustes Bonet. EB Vila-real va a continuació amb quatre victòries seguit de CB Tabernes Blanques-Fernando Gil i CB Aldaia amb tres. Amb dos encontres guanyats se situen la resta d'equips (CBC Manises-Quart, Picken Claret, TAU Castelló B, NB Paterna Power Electronics, Valencia BC i Proyme Alginet), a excepció de Jovens L’Eliana que continua intentant sumar la primera en el seu caseller.

En el Grupo E-B es trenca l'empat per la primera plaça després de la derrota de Lucentum Alacant, que catapulta a Sercomosa Molina Basket com a líder en solitari seguit dels lucentins, CB Ifach Calpe, Servigroup Benidorm, UCAM Murcia CB i Proinbeni UPB Gandia. La Salud Archena i AD Infante sumen tres victòries, amb dos se situen SCD Carolinas i Eset Ontinet, Organic Ager CB Begastri suma una i tanquen la taula CB Jorge Juan Tártaros Gonzalo Castelló i CB Ilicitano-Caja Rural Central.