La Fundació Lucentum Bàsquet Alacant i la Associació de Turisme Esportiu Costablanca han signat un acord que té com a objectiu promocionar el Turisme Esportiu a Alacant. D'aquesta manera, totes dues entitats posaran en valor els recursos amb els quals compta la província d'Alacant.

Mitjançant aquest acord, la Fundació Lucentum i l'Associació de Turisme Esportiu Costablanca treballaran de la mà per a dur a terme esdeveniments de manera conjunta. Amb això s'aprofitarà la capacitat de gestió i organització de l'entitat lucentina i el poder de convocatòria entre els seus socis i empreses col·laboradores de l'Associació de Turisme Esportiu Costablanca.

Aquest acord s'emmarca en el suport que vol oferir la Fundació Lucentum al turisme de la província d'Alacant, així com a les associacions, institucions i empreses que el fomenten. El club, que du anys portant el nom de la província per tota Espanya, continuarà treballant i ajudant per a la difusió de la marca Alacant a nivell nacional i internacional.

Amb la signatura d'aquest acord totes dues entitats inicien una sinergia que repercutirà en el mig i el llarg termini a través de la realització dels diversos esdeveniments que s'organitzen.