A causa de la situació excepcional, la Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ha modificat les dates de la celebració dels Campionats d'Espanya 2020/21, disputant-se durant el mes de juny, coincidint amb les vacances escolars d'estiu.

El Mini 2021 es retarda al mes de juny, aprofitant les vacances escolars d'estiu. En comptes de la tradicional cita per Setmana Santa, el Campionat d'Espanya de Minibasket de Seleccions Autonòmiques es disputarà en Sant Ferran del 25 al 29 de juny. El calendari es publicarà el pròxim 25 de maig.

Els Campionats d'Espanya de clubs també retarden el seu calendari perquè es puguen disputar la Lliga Regular i les fases autonòmiques. En aquesta ocasió, obrirà el teló l'Infantil, tant en categoria masculina com femenina, disputant-se entre els dies 12 i 18 de juny. Enllaçarà amb el Cadet, que endarrereix les seues dates fins als dies 18-24 de juny, i acabarà la temporada amb el Campionat d'Espanya Júnior, que es jugarà del 24 al 30 de juny.

La Comissió Delegada de la FEB també ha retardat la disputa de les Fases Finals de 1ª Divisió Femenina (del 17 al 20 de juny) i 1ª Masculina (que hauran d'estar finalitzades abans del 20 de juny).