Document informatiu Clubs

Amb motiu del Dia Mundial del Càncer Infantil (15 de febrer), la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) i la Fundació Unoentrecienmil dedicaran la jornada del 10 i 11 de febrer de 2024 a recaptar fons contra el càncer infantil en una iniciativa a la qual enguany també se suma la FBCV.

La Fundació Unoentrecienmil és un moviment que porta 10 anys lluitant contra la leucèmia infantil a través de projectes innovadors d'investigació i iniciatives solidàries com esta, que està directament relacionada amb l'esport perquè la pràctica de l'exercici físic contribuïx al fet que els xiquets/es amb càncer es recuperen més ràpid i tornen en millor forma física a la seua vida diària.

La iniciativa “Cistelles Contra el Càncer Infantil” es va posar en marxa per primera vegada l'any passat a Madrid, amb un gran èxit de recaptació que es va destinar a equipar l'Acceleradora Unoentrecienmil de l'Hospital La Paz. Enguany s'ha proposat fer extensiu a les diferents autonomies i la FBCV no ha dubtat a confirmar la seua participació en el seu compromís amb la salut i la infància.

Com poden participar els Clubs?
Convertint en solidaris els partits que el Club dispute en la jornada del 10 i 11 de febrer de 2024. L'objectiu proposat serà recaptar un euro per cada punt que es marque en el partit

El campió del món Felipe Reyes repetix com a imatge de la iniciativa, esta vegada acompanyat de dos xicotets jugadors que estan vivint en primera persona la realitat del càncer infantil: Alicia i Helios. Els dos jugaven al bàsquet abans de rebre el seu diagnòstic, ara estan fent exercici en l'Acceleradora Unoentrecienmil mentre reben tractament i estan desitjant recuperar-se del tot per a poder tornar als seus equips. Reyes, Alicia i Helios han convidat a tots els jugadors de basket d'Espanya a unir-se a “l'equip més gran del món per a enfrontar al rival més perillós: el càncer infantil”.

Els clubs interessats a participar tenen de termini fins al 31 de gener per a inscriure's en www.canastascontraelcancerinfantil.org. Descarrega't el documente informatiu per a Clubs i seguix la preparació per a esta significativa jornada en les xarxes socials de la Fundació Unoentrecienmil i mitjançant l'etiqueta #CanastasContraelCáncerInfantil.