La Minicopa Endesa, el lloc on naixen les estreles, estarà de tornada a València entre el 6 i el 8 de desembre amb 26 partits a la Fonteta i L’Alqueria del Basket.

València tornarà a acollir la fase prèvia del torneig que enfronta als equips infantils (12 i 13 anys) dels clubs acb, i ho farà amb una important novetat: en aquesta edició, la competició on naixen les estreles es disputarà per primera vegada a la Fonteta, seu de dos partits el dimarts 6, quatre el dimecres 7 i els dos decisius del dijous 8. La resta dels encontres es jugaran en tres pistes de L’Alqueria del Basket.

Amb Reial Madrid, vigent campió, i Joventut Badalona, amfitrió de la Copa del Rei, ja classificats per a Badalona 2023, els altres 16 equips infantils dels clubs acb lluitaran al llarg de tres dies i 26 partits per les sis places restants per a estar en la fase final.

Els 16 equips han sigut distribuïts en quatre grups de quatre, jugant tres partits cadascun. Els campions de cada grup tindran la seua plaça garantida per a Badalona 2023, mentre que els segons classificats s'enfrontaran entre sí el dijous 8 de desembre en autèntiques finals per a conéixer els dos últims passatgers rumb a Badalona.