IVF-Spain i Lucentum Alacant han arribat a un acord pel qual la prestigiosa clínica de fertilitat es converteix en patrocinador de l'equip lucentí. L'acord entre totes dues entitats està dirigit al primer equip femení del club, que portarà el logo d'IVF-Spain en els seus equipaments. D'aquesta manera, amb l'arribada d'IVF-Spain, el club reforça el projecte esportiu femení lucentí i manté la seua aposta per fer créixer el bàsquet femení.

L'acord es va ratificar en les instal·lacions del Pedro Ferrándiz, on els representants d'IVF-Spain van acudir per a conéixer al primer equip femení de Lucentum Alacant. En l'acte de la signatura van ser presents el director general de Lucentum Alacant, Daniel Adriasola, i per part de l'IVF-Spain van acudir el director de la clínica, Francisco Compañ, i la ginecòloga especialista en reproducció assistida en el centre d'Alacant, Dra. Alejandra García-Villalba.

Daniel Adriasola va afirmar que “és una magnífica notícia que cada vegada més empreses i entitats vulguen sumar-se a la família lucentina i, en aquest cas, vulguen fer aquest camí específicament al costat del nostre equip femení”.

Aquesta col·laboració naix del compromís d'IVF-Spain amb el suport a la pràctica esportiva en general, i amb l'esport professional femení en particular, fonamental en un estil de vida saludable, molt vinculat a la fertilitat. A més, la Dra. García-Villalba insisteix que “el coneixement és poder. Donar visibilitat a la infertilitat, desmentir tabús, així com informar sobre conceptes com la reserva ovàrica formen part dels nostres deures de professionals de la salut”.

Les clíniques de IVF-Spain estan situades a Alacant, Madrid i Sant Sebastià i estan especialitzades en el tractament de casos complexos d'infertilitat. Així, compten amb els últims avanços en Medicina Reproductiva i destacats professionals en aquest camp.