Aquest dijous 31 de març se celebra la quarta edició del Fòrum Campiones dedicat a l'esport femení organitzat per Superdeporte al costat de l'Ajuntament de València i amb el suport d'Iberdrola i Premsa Ibèrica. La cita se celebrarà en el Complex Esportiu i Cultural La Petxina a partir de les 18.00 hores.

El Fòrum Campiones s'ha consolidat com un punt de trobada i reivindicació de la dona en el món de l'esport. Entre les convidades que intervindran es troben l'ex-jugadora de bàsquet Ana Belén Álvaro i l'ex-jugadora d'handbol Natalia Morskova, que rememoraran dues fites de l'esport femení valencià. Ana Belén Álvaro representarà a l'històric Dorna Godella de Bàsquet de la victòria del qual en la Copa d'Europa es van complir 30 anys dissabte passat. Morskova recordarà la victòria en la Champions de l'Osito l'Eliana d'Handbol fa 25 anys.

L'esport de base tindrà un especial protagonisme amb la intervenció de la coordinadora de l’Alqueria del Basket, María Ángeles Vidal, un exemple del creixent protagonisme de la dona en la gestió esportiva. El bàsquet serà un dels esports protagonistes ja que el Fòrum comptarà també amb la jugadora de la primera plantilla del València Basket <*strong>Laura Gil.

En el fòrum intervindran a més moltes altres esportistes de diferents disciplines i es comptarà també amb l'assistència de la regidora d'Esports de València, Pilar Bernabé.

Inscripcions per a assistir a través següent enllaç