Dossier I Campionat de Clubs U17 3×3
Inscripció d'equips

El baloncesto 3×3 será uno de los protagonistas en esta recta final de la temporada. Por primera vez, se va disputar la competición 3×3 U17 para Clubes FBCV, tanto en categoría masculina como femenina. El plazo de inscripción de equipos finaliza este viernes 28 de abril.

El I Campeonato de Clubes U17 3×3 se desarrollará en dos fases (Fase Previa y Fase Final) y por concentración, disputándose todos los partidos en las sedes que se determinen:

  • Fase Prèvia: 13-14 de maig
  • Fase Final: 20-21 de maig

Cada entitat esportiva podrà inscriure un únic equip (un masculí i un altre femení), podent triar la seu en la qual participar. Les places seran assignades per ordre d'inscripció fins a cobrir els 24 equips masculins i els 24 equips femenins en cada seu. Si una entitat vol inscriure més equips, haurà d'apuntar-se en la llista d'espera que s'obrirà a aquest efecte, de manera que puga optar a una plaça més en el cas de no completar-se la inscripció en acabar el termini.

La disputa de esta competición abre, además, la posibilidad de participar en el Campeonato de España 3×3 U17 de Clubes, una competición oficial de baloncesto de ámbito estatal organizada por la FEB en Cala Millor (Mallorca).