Les competicions de bàsquet de la Comunitat Valenciana tornaran a tindre un lloc preeminent en el Canal YouTube FBCV, on una temporada més els aficionats podran seguir en directe la lluita pel títol en les competicions Sènior, Júnior i IR.

Amb aquesta intenció, la FBCV i l'empresa InGame Producciones SL han renovat l'acord perquè la companyia continue sent el proveïdor audiovisual de la Federació durant aquesta temporada 2022-2023.

InGame Produccions continuarà, per tant, donant la cobertura audiovisual dels diferents esdeveniments esportius que s'oferiran per streaming. La Lliga Valenciana 2022 va ser l'aperitiu de la temporada i en breu agafaran el testimoni les Copes Preferent i Autonòmica, culminant amb un intens sprint d'abril a juny que comprendrà l'emissió de les Finals i Fases Finals de totes les competicions Sènior, Júnior i IR.

Salvador Fabregat, president de la FBCV, i Pau Gaya en representació d'InGame Producciones, han rubricat aquest acord que buscarà continuar acostant el bàsquet de la Comunitat Valenciana a tots els aficionats.

Subscriu-te al Canal YouTube FBCV i no et perdes cap de les nostres emissions en directe.