Dossier II Campionat de Clubs U17 3×3
Inscripció d'equips

El bàsquet 3×3 torna a ser un dels protagonistes en esta recta final de la temporada. Arriba la segona edició del Campionat 3×3 U17 per a Clubs FBCV, tant en categoria masculina com femenina.

El II Campionat de Clubs U17 3×3 es desenvoluparà en dos fases (Fase Prèvia i Fase Final) i per concentració, disputant-se tots els partits en la mateixa seu a Ontinyent:

  • Fase Prèvia: 4-5 de maig
  • Fase Final: 25-26 de maig

Cada entitat esportiva podrà inscriure un únic equip (un masculí i un altre femení). Les places seran assignades per orde d'inscripció fins a cobrir els 48 equips masculins i els 48 equips femenins. Si una entitat vol inscriure més equips, haurà d'apuntar-se en la llista d'espera que s'obrirà a este efecte, de manera que puga optar a una plaça més en el cas de no completar-se la inscripció en acabar el termini.

La disputa d'esta competició obri, a més, la possibilitat de participar en el Campionat d'Espanya 3×3 U17 de Clubs, una competició oficial de bàsquet d'àmbit estatal organitzada per la FEB a Punta Umbría (Huelva) del 14 al 16 de juny de 2024.

Inscripción de equipos hasta el 24 de abril.