La Federació Espanyola de Bàsquet, en col·laboració amb el Comité Olímpic Espanyol, organitzarà els pròxims dies 6, 7 i 8 de desembre en Alcobendas el I Congrés de Minibasket FEB, dirigit a entrenadors de formació i monitors d'escoles esportives amb la presència de ponents del més alt nivell nacional.

El Congrés comptarà amb la presència de ponents d'alt nivell com Alejandro Vaquera, Piti Hurtado, Francis Tomé, Guillermo Frutos, Álvaro Muelas, David Cárdenas, Iñaki Refoyo, Elena Ruescas, Paula Domínguez o Mireia Capdevila i ho organitza la FEB en col·laboració amb el COE.

L'objectiu és acostar als entrenadors de formació eines metodològiques per a afavorir l'aprenentatge dels seus jugadors, tractant temes com les claus del desenvolupament físic, l'organització de sessions durant la temporada, les claus de la comunicació o l'anàlisi dels errors en l'ensenyament de fonaments individuals.

L'assistència comptarà com a hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV. Aquesta assistència haurà de ser certificada per l'entitat organitzadora.

Consulta més informació