El CB Port Sagunt ja ha celebrat la seua presentació oficial en el Pavelló José Veral de la localitat valenciana.

Superant les seues expectatives després de dos anys de convivència amb el COVID19, el CB Port va presentar als seus equips davant la seua afició, la qual va donar una mostra de civisme respectant les mesures de seguretat marcades per l'Ajuntament de Sagunt.

Amb la presència del regidor d'Esports, Javier Timón, el CB Port va mostrar una xifra rècord en jugadors i equips ja que, malgrat ser un club únicament masculí, va presentar 17 equips des de prebenjamins fins a sènior, tenint més de 180 jugadors practicant bàsquet aquesta temporada, amb un grup d'entrenadors capitanejat pel director esportiu Pablo Huerta del Valle, que té entre entrenadors i equips de fisioterapeutes i preparadors físics a 24 professionals al seu càrrec.

En paraules del president, José Antonio López, es va destacar el treball que va exercint la seua directiva fent força en la professionalització cada vegada major de tot el personal vinculat al Club, que ha fet que en 5 anys es passe de tindre 90 jugadors a duplicar aquesta xifra. El regidor d'Esports, per part seua, va agrair la invitació a l'esdeveniment i va deixar sobre la taula el compromís de l'Ajuntament amb l'esport i més quan els equips del Club estan aconseguint metes esportives mai vistes en els més de 78 anys en la història del Club.

El coordinador esportiu, Pablo Huerta, va voler destacar “la millora en la formació dels nostres entrenadors, ja que comptem amb cinc entrenadors de categoria nacional des del júnior zonal fins al sènior EBA. Tinc la responsabilitat de millorar i consolidar el treball realitzat per l'anterior coordinador i company del Club, José Miguel Román, però no ens marquem objectius diferents que anar dia a dia, traient jugadors i consolidant la base. Enguany, entre prebenjamins i benjamins, som més de 40 jugadors, comptem amb dos equips en categoria Aleví, tres equips federats d'infantils i cadets, tenim dos Júnior en zonal i un altre en preferent, que va perdre la final d'ascens a autonòmica i està imbatut en la seua categoria, per la qual cosa pot classificar per a la Copa Preferent; tenim un sènior zonal de jugadors joves que després de quatre temporades està a dalt en la seua classificació, a més del sènior autonòmic que millora resultats respecte a l'any passat i la guinda és el nostre primer equip, ja consolidat en la categoria i optant per repetir l'èxit de classificar per a la fase d'ascens a LEB Plata”.

L'acte va concloure amb la celebració de l'encontre del primer equip del CB Port Sagunt, que va guanyar al CB L'Horta Godella per 77 – 36. Per a l'entrenador del primer equip, Christian Leonel Crudeli, “l'opció de continuar creixent en el dia a dia d'aquest grup és immensa, el compromís dels jugadors amb l'equip i el treball realitzat des del primer dia és molt gran, per la qual cosa el sostre d'aquest equip encara està per arribar. La planificació del meu cos tècnic estava realitzada per a aconseguir a partir d'aquestes dates una condició física òptima per a poder competir en els moments importants de l'any. Estem molt contents de ser el referent de la nostra escola i que els xiquets del Club vegen que és possible jugar al bàsquet en el Club a molt bon nivell. En els últims anys s'estan cuidant els mínims detalls i malgrat els alts i baixos normals, la progressió és clarament ascendent tant esportiva com extraesportivament parlant”.