La FBCV i l'Ajuntament de Gata de Gorgos, amb la col·laboració del Club Bàsquet Gata, han aconseguit un acord pel qual la localitat alacantina es converteix en la seu de les Copes Preferents i la Copa Autonòmica de la temporada 2022-2023.

D'aquesta manera, Gata de Gorgos serà el principal focus d'atenció del bàsquet de la Comunitat Valenciana en els pròxims mesos, albergant les competicions que atorgaran els primers títols. Seran quatre esdeveniments amb quatre equips participants en cadascun d'ells a la recerca d'un premi doble, ja que el campió de cada Copa ho tindrà tot a favor per a culminar durant la temporada l'ascens directe de categoria.

Tant l'Ajuntament de Gata de Gorgos com el Club de Bàsquet han mostrat la seua ferma aposta per convertir-se en els amfitrions d'aquests esdeveniments de primer nivell, competicions que no només es podran seguir in situ en el propi Pavelló Municipal de Gata, sinó que multiplicaran la seua audiència gràcies a la seua emissió en streaming a través del Canal YouTube FBCV perquè puguen seguir-se en viu en tota la Comunitat Valenciana.

Estos son los eventos programados:

  • Copa Júnior Femení Preferent.
  • Copa Júnior Masculí Preferent.
  • Copa Sènior Masculí Preferent.
  • Copa Sènior Masculí Autonòmic.

El primero de ellos llegará el fin de semana del 3 y 4 de diciembre con la Copa Junior Femenino Preferente, una competición que reunirá en la lucha por el título a NBF Castelló, Bàsquet Comenius, Blansa CBF Puerto Sagunto y CB San Blas Alicante B.