L'Àrea d'Entrenadors de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) posa en marxa el Cicle de Formació Contínua “L'Entrenador de Formació: afrontar el desafiament d'ensenyar”, que se celebrarà del 5 al 7 de desembre en el Museu FEB d'Alcobendas amb la col·laboració del Comité Olímpic Espanyol i la Federació de Bàsquet de Madrid. Es tracta d'un projecte dirigit a entrenadors de categoria de formació, monitors d'escoles esportives i directors esportius.

Serà el tercer any en què el pont de desembre el Museu FEB es convertisca en l'epicentre del bàsquet de formació. Grans noms de la formació del bàsquet espanyol entregaran noves eines als entrenadors de pedrera per a millorar el seu treball amb la base. En este sentit, el cicle té confirmats noms com Mariano de Pablos, Piti Hurtado, Sergio L. Jiménez, Ángel Jareño, Olga González o Cristina García, seleccionadora Aleví de la Comunitat Valenciana.

El títol del cicle “L'entrenador de formació: afrontar el desafiament d'ensenyar” indica ja els objectius d'este curs de formació contínua. Els tècnics de formació tenen ja oberta la inscripció (amb un cost de 50 euros) per a recopilar exercicis, conceptes i metodologia per a adaptar-los a la seua realitat. L'assistència comptarà com a hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador/a FBCV.

Més informació a través del següent enllaç.