Aprofitant l'última jornada de la Lliga EBA i el partit del primer equip contra el NB Paterna, este passat cap de setmana es va organitzar en el José Veral la festa de presentació dels equips del CB Port Sagunt.

16 equips amb més de 170 jugadors són els grups que esta temporada han gaudit del bàsquet en la localitat. Amb la presència del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt, Javier Timón, es va presentar el balanç de l'any i alhora del període de la Directiva sortint que, després de 7 temporades, fa un pas al costat perquè un nou grup afronte els reptes que té per davant el Club.

Després el partit que enfrontava a l'equip local i al NB Paterna va ser molt disputat, acabant amb un marcador a favor del CB Port per un ajustat 72-67 que després dels resultats de la jornada, amb la derrota del Mantefont Vila-real i el Giticsa Jovens L'Eliana, va provocar que el CB Port Sagunt quedarà com a tercer en el Grup EA de la Lliga EBA, una posició que no dona opció a seguir en la competició, per la qual cosa este va ser l'últim partit dels de Quique Roig esta temporada.

Totes les fotos disponibles en el següent enllaç.