En directo por Canal FEB

Del 21 al 24 d'abril, la ciutat de Melilla acull la Fase Final de Lliga Femenina 2 amb la qual es fa el tancament a una competició que mantindrà la tensió fins als últims instants. Quatre dies d'acció portaran als huit equips participants a lluitar pels dos bitllets disponibles per a ascendir a LF Challenge. Tot això en el seu tradicional format, que per l'èxit d'anteriors edicions, assegura jornades de pura emoció.

Segons el sistema de competició, els huit equips classificats es divideixen en dos grups de quatre que disputaran una lliga de tots contra tots durant les tres primeres jornades. Així, el grup 1, que jugarà els seus encontres a la vesprada, queda conformat pel ISE Costa d'Almeria, l'Unilever Viladecans, el Picken Claret i el Melilla Sport Capital La Salle.

Mentrestant, el grup 2, que disputarà els seus partits en horari de matí, està format pel Fustecma NBF Castelló, el Vega Lagunera Toyota Adareva, el CB Arxil i el Geieg. Els dos primers de cada grup accediran a la disputa de les semifinals creuant-se de tal forma que els líders s'enfrontaran als segons classificats.

Per tant, el diumenge es decidiran els vencedors d'aquestes semifinals, que obtindran l'anhelat ascens a LF Challenge posant el fermall final a quatre intensos dies de màxima emoció. Tots els encontres se celebraran en el Pavelló Guillermo García Prezzi i es podran seguir en directe a través del Canalfeb.tv.

Horaris dels equips de la Comunitat Valenciana:

Jueves 21 de abril
13:15 h. Fustecma NBF Castelló vs. Vega Lagunera Toyota Adareva
17:00 h. Picken Claret vs. ISE Costa de Almería

Viernes 22 de abril
11:00 h. Fustecma NBF Castelló vs. Geieg
19:15 h. Picken Clartet vs. Melilla Sport Capital La Salle

Sábado 23 de abril
13:15 h. CB Arxil vs. Fustecma NBF Castelló
19:15 h. Unilever Viladecans vs. Picken Claret

Domingo 24 de abril
17:00 h. Semifinal 1: 1ºG1 vs. 2ºG2
19:15 h. Semifinal 2: 1ºG2 vs. 2ºG1

Calendari complet