Estem molt il·lusionats en què aquest pròxim estiu puguem reprendre al 100% totes eixes activitats que tant ens agraden. I amb eixa premissa, et presentem la nostra oferta per a les vacances de 2021, així que ja pots organitzar-te per a gaudir d'un estiu en el qual l'esport serà el Rei.

Lògicament, totes les activitats compliran exhaustivament els protocols d'higiene i seguretat que en eixe moment determinen les autoritats sanitàries.

Ací va la nostra proposta! Inscripcions a partir del 15 d'abril.

CAMPUS DE TECNIFICACIÓN MINIBASKET
És el Campus Mini per excel·lència en la Comunitat Valenciana. En aquesta edició, les seues dates són del 27 de juny al 3 de juliol en les magnífiques instal·lacions de Salesians Godelleta-Casa Don Bosco. Està dirigit a jugadors i jugadores nascuts/es entre els anys 2010 i 2013. Bàsquet i diversió s'uneixen a la perfecció en aquest Campus que ofereix, a més, serveis i atenció exclusiva davall la direcció de grans entrenadors i professionals del bàsquet.

Tota la informació està disponible en campus.fbcv.es/mini/

CAMPUS DE TECNIFICACIÓ 3.0
Se celebrarà del 5 al 9 de juliol a València i Alacant, en horari des de les 08.00 fins a les 14.00 h. i dirigit a jugadors i jugadores de categoria Infantil, Cadet i Júnior. Es desenvoluparan programes d'entrenament individualitzats secundats per la tecnologia actual. Hi haurà una especial atenció al pas 0 i un treball per posicions en grups d'un màxim de 6 jugadors/es i 2 entrenadors, la qual cosa garanteix una atenció personalitzada que serà també complementada amb l'ús del vídeo per a treballar al detall la millora de tots els jugadors/es.

Tota la informació està disponible en campus.fbcv.es/3.0/

ESCOLES D'ESTIU FBCV
Dirigides a xics i xiques nascuts entre els anys 2005 i 2015. Enguany les Escoles es desenvoluparan del 24 de juny al 30 de juliol i del 30 d'agost al 3 de setembre en el Poliesportiu de Benimaclet, a València, encara que estem treballant per a oferir també la seu habitual del Parc de Benicalap.

Les Escoles FBCV compten amb una àmplia programació d'activitats lúdiques i esportives i tenen com a objectiu que els joves es divertisquen durant les seues vacances d'estiu convivint amb altres xics i xiques de la seua edat d'acord amb uns valors personals i socials basats en el respecte, la igualtat i el treball en equip.

Tota la informació està disponible en escuelas.fbcv.es/verano/